Σχετικά με εμένα


Καλωσήρθατε στον κόσμο της Αντιγόνης.

Εδώ κρατάω σημειώσεις από την καθημερινότητα μου στον κόσμο της γονεϊκότητας για να το θυμούνται τα παιδιά μου, ο Βασίλης που είναι 10 ετών και η Σοφία που είναι σχεδόν 8 ετών, αλλά και εγώ στο μέλλον.

Αυτό το blog ξεκίνησε αρχές 2023. Όμως έχω προσθέσει και άλλα άρθρα από διάφορα άλλα blog που κρατούσα κατά καιρούς, αλλά δεν είχαν βρει τον ακριβή σκοπό τους ύπαρξης και έτσι κατέληγα να χάνω τον ενθουσιασμό πολύ σύντομα.

Επίσης διάφορα χειρόγραφα ημερολόγια που κρατάω, πλέον όλα προστίθενται σιγά σιγά εδώ, με τις αντίστοιχες αρχικές ημερομηνίες καταγραφής.

Το πιο υπέροχο ταξίδι μου μεν είναι αυτό της γονεϊκότητας, παρόλα αυτά δεν είμαι μόνο γονιός. Είμαι και σύζυγος ενός υπέροχου ανθρώπου και ελεύθερος επαγγελματίας στο νέο μου επαγγελματικό βήμα, αυτό του ηλεκτρονικού βιβλιοπωλείου και τεχνοπωλείου (έτσι το ονομάζω το αγαπημένο μου www.bookandplay.gr ) . Σε αυτό, λοιπόν, το blog μοιράζομαι τα πάντα που μπορεί να είμαι και να με ενδιαφέρουν, καθαρά ως προσωπική καταγραφή.

Θα χαρώ πολύ αν αφήσεις σχόλιο σε κάποιο ποστ που βρήκες ενδιαφέρον ή αν το βρήκες ενδιαφέρον, μιας και έχω αποφασίσει προς ώρας να μην το “επικοινωνήσω” στα social media.